http://www.gjorhoon.nl/?page_id=1053

Beste allemaal,

Via onderstaande link kunt u uw zoon(s)/dochter(s) inschrijven voor de GJO Blijft Thuis Dag, die zal worden gehouden op zaterdag 29 augustus 2020. Neem bij vragen vooral contact op via het contactformulier op onze website, of via gjorhoon@gmail.com!

Op 22 juni jl. hebben we helaas met elkaar besloten om het GJO-kamp in 2020 af te gelasten. In het bericht dat we toen hebben gedeeld, gaven we aan dat we hard aan het nadenken waren over een activiteit in de zomer. Inmiddels kunnen we vertellen dat we een activiteit hebben kunnen vormgeven! En we zouden het natuurlijk ontzettend leuk vinden om met zoveel mogelijk kinderen deze dag te kunnen meemaken!


Op zaterdag 29 augustus willen we graag voor de kinderen een middag- en avondvullend programma organiseren, zodat we toch met elkaar nog een mooie, GJO-achtige, dag kunnen beleven! De GJO Blijft Thuis-dag is bedoeld voor alle (club)kinderen uit Albrandswaard en haar omgeving die ná de zomervakantie in de groepen 4 t/m 8 of de brugklas zitten.


Deze activiteit zal plaatsvinden op en rondom de locatie ‘Het Lokaal’ (voormalig JCA), Albrandswaardsedijk 180, 3172 XB Poortugaal. De kinderen zijn welkom vanaf 14:00 (ná de lunch), en om 20:30 zal de dag afgelopen zijn. We geven nog niet te veel weg van wat we allemaal voor moois gaan doen, maar we willen wel vragen of de kinderen in sportkleding, of in ieder geval kleding die vies mag worden, kunnen komen!


Lijkt deze activiteit je wel wat? Dan kan je je natuurlijk gelijk inschrijven! De inschrijving voor de GJO Blijft Thuis Dag verloopt via de website van de GJO. Hier is het digitale inschrijfformulier te vinden onder ‘GJO Blijft Thuis 2020’. Op die pagina is een link te vinden naar het formulier! De uiterlijke inschrijfdatum is vastgesteld op 22 augustus 2020.


Om de onkosten voor deze activiteit beperkt te houden, vragen wij voor het realiseren van deze dag een bijdrage van €10,00 per kind.
Na inschrijving krijgt u een mail waarin de betalingswijze zal worden beschreven. In de week voor de activiteit volgt nog een mail met daarin preciezere details over het verloop van de dag.
Tenslotte is het goed om, in het kader van de huidige corona-tijden, aan te geven dat er aan deelname aan de GJO Blijft Thuis dag een aantal voorwaarden zijn verbonden:

  • De deelnemer/deelneemster mag enkel deelnemen aan de activiteiten als:
    o Hij/zij volledig klachtenvrij is, én;
    o Er in het gezin van de deelnemer/deelneemster geen sprake is van gezinsleden met klachten of de afwachting van een testresultaat
  • Er dient op 29 augustus tenminste één ouder/verzorg(st)er beschikbaar te zijn om de zoon/dochter van de locatie op te halen, op het moment dat blijkt dat er, tijdens activiteiten, klachten worden geconstateerd (zoals bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend neusverkoudheid, keelpijn, en/of verhoging)
  • De deelnemer/deelneemster op 29 augustus door tenminste één ouder/verzorg(st)er bij ‘Het Lokaal’ wordt gebracht, zodat de gezondheidsvragen door zowel uw zoon(s)/dochter(s) als door uzelf kunnen worden beantwoord

Als leiding zijn we ons goed bewust van de mogelijkheid dat er aan het einde van augustus weer een andere realiteit mogelijk is dan nu, qua restricties en maatregelen. Daarom is deze activiteit onder voorbehoud. Als de activiteit uiteindelijk helaas niet door kan gaan, dan wordt de
deelnemersbijdrage uiteraard geretourneerd. Uiteraard hopen we er op dat we gewoon een hele leuke dag met elkaar gaan beleven!

Als organisatie zorgen we er voor dat er op de dag tussen kinderen en leiding zo min mogelijk contact bestaat, de 1,5 meter wordt gehandhaafd, en kinderen veelvuldig hun handen met water en zeep kunnen wassen.
Hebt u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Bel dan gerust!

Onderstaand de link naar het inschrijfformulier!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6JkL5s2EbYElQ14sjL5KnHaSMRCFcElU9_CzTrwqt6TbEWw/viewform?vc=0&c=0&w=1

Share