http://www.gjorhoon.nl/?page_id=26

Elk jaar vindt in de zomervakantie het GJO kamp plaats. Dit is een week vol plezier met elkaar! Een kamp om een heel jaar naar uit te kijken en om daarna nooit meer te vergeten. Ga je dit jaar ook mee?!

  • GJO kamp

Kamp 2018

Het GJO kamp van 2018 zal van 18 t/m 25 augustus plaatsvinden.

De voorbereidingen voor het 56e GJO kamp zijn weer begonnen, de kampleiding heeft er al weer erg veel zin in! De kampweek is van 18 augustus tot en met 25 augustus.

We gaan ook dit jaar weer naar kamphuis “De Boomstronk” in Otterlo. Dit kamphuis heeft een grote eetzaal, gezellige slaapzalen en een groot speelveld. Aan de overkant van het kamphuis lopen we zo het bos in waar we een hoop leuke activiteiten zullen gaan doen. Al met al belooft het dus weer een supergezellige week te worden!

Tijdens de kampweek zullen we aan de hand van een thema een programma afwerken.
In dit programma zullen bosspelen, dropping, speurtocht e.d. zijn verwerkt. Ook willen we met elkaar stil staan rondom het woord van God. We zullen dit o.a. doen tijdens een kampdienst op zondag en tijdens de dagopeningen en – sluitingen.

Het GJO kamp is bedoeld voor alle (club)kinderen uit Albrandswaard van groep 4 t/m 8. Dus heb je nog vriendjes/vriendinnetjes die niet op club zitten, vraag ze ook gerust mee!
De kosten voor de kampweek zijn vastgesteld op € 145,- per kind.

Lijkt zo’n kampweek je wel wat? Download dan hier de inschrijfbrief of ga gelijk naar de inschrijfpagina.

Share