http://www.gjorhoon.nl/?page_id=321

Schrijf uw kind nu in voor het kamp via dit aanmeldformulier!

Beste kinderen en ouders/verzorgers,

De inschrijvingen voor het 57e GJO kamp zijn weer begonnen! De kampleiding heeft er al weer erg veel zin in! Dit jaar gaan we op kamp van 24 augustus tot en met 31 augustus. We gaan weer naar kamphuis “De Boomstronk” in Otterlo. Dit kamphuis heeft een grote eetzaal, gezellige slaapzalen en een groot speelveld. Aan de overkant van het kamphuis lopen we zo het bos in waar we een hoop leuke activiteiten zullen gaan doen. Al met al belooft het dus weer een heel gezellige week te worden!

Tijdens de kampweek zullen we aan de hand van een thema een programma afwerken. In dit programma zullen activiteiten als bosspellen, een dropping, een speurtocht e.d. zijn verwerkt. Ook willen we met elkaar stilstaan rondom het woord van God. We zullen dit onder andere doen tijdens een kampdienst op zondag en tijdens de dagopeningen en -sluitingen.

Het GJO kamp is bedoeld voor alle (club)kinderen uit Albrandswaard (en eventueel haar omgeving) van groep 4 t/m 8. Dus heb je nog vriendjes/vriendinnetjes die niet op club zitten, vraag ze ook gerust mee!

De kosten voor de kampweek zijn vastgesteld op € 145,- per kind. Mocht u beroep willen doen op een betalingsregeling, dan kan dit vanzelfsprekend altijd. Zou u in dat geval contact met de ondergetekende op willen nemen?

Mede door de opbrengsten van de oud papiercontainer, die iedere 14 dagen bij de Maranathakerk staat, zijn wij in staat om de prijs te drukken. U kunt ons helpen door uw oud papier bij deze container te brengen. Op de GJO website (www.gjorhoon.nl) kunt u lezen wanneer de container er staat.

Ook wordt het GJO kamp mogelijk gemaakt door sponsoren. Hebt u interesse of suggesties, neem dan contact op met ondergetekende.

Na inschrijving krijgt u een bevestigingsmail waarin ook de betalingswijze zal worden beschreven. Enkele weken voor het kamp volgt nog een mail met daarin aangegeven wat er meegenomen moet worden naar het kamp.

Hebt u nog vragen, opmerkingen of suggesties, bel dan gerust!

Namens de kampleiding,

Christiaan van der Kaaij,

+31 6 37179592
gjorhoon@gmail.com

Schrijf uw kind nu in voor het kamp via dit aanmeldformulier!

Share