Inschrijven Kamp 2024

De voorbereidingen voor de 61e editie van het GJO Kamp zijn weer begonnen. We willen dit jaar van 10 tot en met 17 augustus 2024 afreizen naar Otterlo. LET OP dit is een weer WEEK EERDER dan normaal. We zullen voor de tweede keer afreizen naar groepsaccommodatie ‘De Houtkamp’, in Otterlo! Dit kamphuis beviel vorig jaar erg goed met onder andere hun grote eetzaal, gezellige slaapzalen (knus naast elkaar) en een groot speelveld. Aan de achterkant van het kamphuis lopen we zo het bos in waar we een hoop leuke activiteiten zullen gaan doen. Al met al belooft het dus weer een heel gezellige week te worden! Kijk voor een sfeerimpressie van het kamphuis op https://dehoutkamp.nl/groepsaccommodatie/

Tijdens de kampweek zullen we aan de hand van een thema een programma afwerken. In dit programma zullen activiteiten als bosspellen, een dropping, een speurtocht e.d. zijn verwerkt. Ook willen we met elkaar stilstaan rondom het Woord van God. We zullen dit onder andere doen tijdens een kampdienst op zondag en tijdens de dagopeningen en – sluitingen.

Het GJO Kamp is bedoeld voor alle (club)kinderen uit Albrandswaard (en haar omgeving) uit de groepen 4 t/m 8. Dus heb je nog vriendjes/vriendinnetjes/neefjes/nichtjes of wie dan ook die niet op club zitten, vraag ze vooral mee!

Lijkt zo’n kampweek je wel wat? Dan kan je je natuurlijk gelijk inschrijven! De inschrijving voor het GJO Kamp verloopt dit jaar via de website van de GJO. Hier is het digitale inschrijfformulier te vinden onder ‘Kamp’, en vervolgens ‘Inschrijving GJO Kamp 2024’. Daar vindt u een link naar het formulier! De uiterlijke inschrijfdatum is vastgesteld op 1 juli 2024.

De kosten voor de kampweek zijn vastgesteld op € 170,- per kind. Dit is helaas iets hoger dan vorig jaar, maar ook de GJO heeft helaas last van inflatie. Mocht u beroep willen doen op een betalingsregeling, of hier anderzijds over met ons in gesprek willen gaan, dan kan dit vanzelfsprekend altijd. De GJO is namelijk ooit ontstaan zodat minder bedeelde kinderen ook op vakantie konden, dus dit is nu ook nog steeds mogelijk! Zou u in dat geval contact met de ondergetekende op willen nemen?

Het GJO Kamp wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren, waardoor wij de inschrijfgelden zo laag mogelijk kunnen houden. Hebt u interesse of suggesties, neem dan contact op met ondergetekende!

Na inschrijving krijgt u een mail waarin de betalingswijze zal worden beschreven. Enkele weken voor het kamp volgt nog een mail met daarin aangegeven wat er meegenomen moet worden naar het kamp.

Hebt u nog vragen, opmerkingen of suggesties, Dan kunt u mailen naar info@gjorhoon.nl

Groetjes van de Kampleiding!
Annemarie van Herk, Hoofdleiding

Share